دلایل متعددی وجود دارد که باعث خرابی تاچ پد لپ تاپ خواهد شد. این دلایل شامل ایرادات سختافزاری و مشکلات نرمافزاری است. برخی کاربران لپتاپ، قادر به حل مشکلات نرم افزاری هستند. آنها میتوانند مشکل خود را با بکار بردن چند راهکار ساده حل کنند. در این مطلب قصد داریم تا روشهایی ارائه کنیم که ممکن است شما را قادر سازد تا رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ را خودتان برطرف نمائید. علاوه بر این میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره ببرید. پیشنهاد می کنیم در صورتی که دلیل غیر فعال شدن تاچ پد لپ تاپ سخت افزاری باشد، تعمیر لپتاپ خود را به مراکز مجاز تعمیر لپتاپ بسپارید.
لپتاپ خود را ریست کنید
به دلایل مختلفی ممکن است لپتاپ شما هنگ کرده باشد. در این شرایط ادامه فعالیت ممکن نیست و اولین و سادهترین راهکاری که ممکن است باعث حل شدن مشکل شما بشود، خاموش کردن لپتاپ و روشن کردن دوباره آن است.
غیر فعال شدن در بخش تنظیمات ماوس
برای غیر فعال کردن تاچ پد، یک چک باکس در قسمت کنترل پنل و در بخش تنظیمات ماوس وجود دارد. در این مرحله وارد بخش تنظیمات ماوس بشوید و تیک غیر فعال کردن تاچ پد لپتاپ را بردارید. با این کار احتمال فعال شدن تاچ پد وجود دارد. ویروسی بودن ویندوز میتواند باعث این امر باشد.
جدا کردن تجهیزات جانبی از لپ تاپ
برخی از تجهیزات جانبی مثل فلش مموریها یا سایر تجهیزات دیگر دچار مشکل هستند. این تجهیزات ممکن است بعد از اتصال به پورت USB، باعث از کار افتادگی تاچ پد لپتاپ شوند. حتی ممکن است تجهیزات جانبی مورد استفاده سالم باشند و صرفا به دلیل عدم هماهنگی با لپتاپ شما باعث از کارافتادگی یا مشکل برای لپ تاپ شدهاند.
حذف و نصب مجدد درایور تاچ پد لپ تاپ
به سایت اصلی برند لپ تاپ خود مراجعه نمائید. از قسمت دانلود درایور مدل لپ تاپ خود، درایور مربوط به تاچ پد را دانلود کنید. درایور فعلی را حذف نموده و درایور جدید را نصب نمائید. دقت کنید از مجموعه های درایور پک برای این امر استفاده نکنید.
غیر فعال کردن و فعال کردن مجدد تاچ پد
با توجه به مدل لپ تاپ خود نسبت به فعال و غیر فعال کردن تاچ پد اقدام کنید.
استفاده از سیستم ری استور ویندوز برای
رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ
احتمالا برای هر کسی این اتفاق افتاده است که پس از نصب یک نرمافزار جدید، ویندوز یا برخی امکانات لپتاپ مثل تاچ پد با مشکل مواجه شود. در این شرایط و در صورت ایجاد کردن Restore point از قبل از بروز مشکل تاچ پد، میتوانید به آن نسخه Restore کنید. البته این روش ممکن است کاملاً جوابگو نبوده و رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ حاصل نشود ولی به هر حال امتحان کردن آن ارزش دارد.
اطمینان از ویروس کشی سیسم عامل برای
رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ
ویروسی بودن سیستم عامل میتواند یکی از عوامل اصلی اختلال در درایورهای ویندوز از جمله تاچ پد دستگاه باشد. حتما قبل از استفاده از آنتی ویروس، نسبت به بروزرسانی نسخه آن اطمینان حاصل کنید. به هیچ وجه استفاده از دستگاه ویروسی را به صورت طولانی مدت ادامه ندهید. به محض اینکه به وجود ویروس در دستگاه مشکوک شدید بایستی برای کنترل و ویروس کشی اقدام کرد.
نصب مجدد ویندوز به منظور رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ
همه راهکارهای بالا مطرح شد تا از نصب مجدد ویندوز جلوگیری کنیم. معمولا هیچ کاربری به خاطر برنامهها و اطلاعات موجود روی هارد دیسک و ویندوز خود تمایلی به فرمت کردن هارد دیسک ندارد. به هر حال در صورتیکه تاکنون به نتیجه نرسیدهایم مجبور به فرمت هارد دیسک و نصب مجدد ویندوز و درایورهای آن هستیم. البته بسیاری از مشکلات لپتاپ بعد از نصب مجدد ویندوز برطرف شده و کارائی دستگاه بسیار رضایت بخش خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر می توانید به بخش خدمات نرم افزاری لپ تاپ تلیا سرویس مراجعه نمائید.
رفع اشکالات سختافزاری جهت رفع ایراد تاچ پد لپ تاپ
بعد از استفاده از همه راهکارهای نرمافزاری مطرح شده و در صورت وجود مشکل، قطعا تاچ پد لپتاپ بصورت فیزیکی و سخت افزاری دچار ایراد است. در باز و بست کردن هر مدل از لپتاپ حساسیتها و نکات ریزی وجود دارد. پیشنهاد میشود در صورتی که دانش و مهارت کافی برای تعمیرات سخت افزاری ندارید، کار تعمیر را به مراکز مجاز تعمیر لپ تاپ بسپارید. در بسیاری از موارد هزینه تعمیر، از خسارات ناشی از تعمیر خودسرانه کمتر خواهد بود.